Xiaomi pregătește lansarea phablet-ului Mi Note 2 pentru luna septembrie; va sosi cu Snapdragon 821

955 ori
<b>Xiaomi pregătește lansarea phablet-ului Mi Note 2 pentru luna septembrie; va sosi cu Snapdragon 821</b>Pentru luna septembrie a acestui an s-ar părea că producătorul chinez Xiaomi ne pregătește lansarea unui nou phablet, de această dată fiind vorba despre unul cu dotări high-end. Este vorba despre Xiaomi Mi Note 2, terminal ce aparent ar urma să sosească

Cu toate că Xiaomi a lansat de curând uriașul phablet Mi Max, iată că producătorul chinez are în plan prezentarea unui nou terminal de acest tip peste aproximativ câteva luni. Mai precis, în septembrie ne putem aștepta la dezvăluirea lui Xiaomi Mi Note 2 - phablet care ne va oferi în schimb specificații high-end, dar și o cameră foto duală dacă dăm crezare zvonurilor recent sosite în presa chineză. 

Se pare că Xiaomi pregătește două versiuni pentru acest terminal, modelul de top urmând a beneficia și de setup-ul format din două camere foto de 12 megapixeli. Lista de specficații mai include un display LED de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, o baterie de 4000 mAh, 6 GB RAM, dar și un scanner de amprente. La bord vom regăsi MIUI 8 alături de suport pentru scanarea irisului.

Cea de-a doua versiune va opta în schimb pentru 4 GB memorie RAM și posibil pentru un panou Full HD. Nu în ultimul rând ni se dezvăluie faptul că phablet-ul Xiaomi Mi Note 2 va opta pentru o carcasă complet metalică. Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor adeveri în perioada următoare, când am putea primi și fotografii reale cu produsul, cât și informații prin intermediul testelor benchmark. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×