Xiaomi Gemini (Mi 5) își dezvăluie performanțele prin intermediul GeekBench; va sosi cu Snapdragon 820 la interior

675 ori
<b>Xiaomi Gemini (Mi 5) își dezvăluie performanțele prin intermediul GeekBench; va sosi cu Snapdragon 820 la interior</b>Cu doar puțin timp de la anunțul noului procesor Qualcomm Snapdragon 820, iată că &icirc;n cadrul testelor benchmark &icirc;și face apariția și un prim device mobil ce ar putea adopta acest chip la interior. Geekbench ne dezvăluie și faptul că...

Cu doar puțin timp de la anunțul noului procesor Qualcomm Snapdragon 820, iată că în cadrul testelor benchmark își face apariția și un prim device mobil ce ar putea adopta acest chip la interior. Geekbench ne dezvăluie și faptul că Xiaomi Gemini (posibil Mi 5), va sosi cu Android 6.0 Marshmallow.

Din captura de ecran de mai sus, observăm că telefonul vine cu 3 GB memorie RAM, și cu procesorul quad-core Snapdragon 820 tactat la o frecvență de 1.6 GHz. Ca și performanțe, Xiaomi Gemini obține 2140 puncte în cadrul testului single-core, respectiv 4762 puncte la testul multi-core.

În comparație, un smartphone ca și Samsung Galaxy S6 Edge obține 1334 puncte la testul single-core, și 4459 în cadrul testului multi-core. Ținând cont de aceste cifre, Snapdragon 820 va fi cu puțin mai performant față de Exynos 7420.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×