CEO-ul Apple, Tim Cook critică laptopul Microsoft Surface Book, considerându-l nepotrivit pentru piaţa actuală

969 ori
<b>CEO-ul Apple, Tim Cook critică laptopul Microsoft Surface Book, considerându-l nepotrivit pentru piaţa actuală</b>CEO-ul Apple, Tim Cook a ţinut un discurs la o facultate din Irlanda şi pe l&acirc;ngă &icirc;ndemnuri motivaţionale pentru studenţi, a strecurat şi o &icirc;nţepătură pentru Microsoft. Astfel, oficialul companiei din Cupertino ar fi declarat că...

CEO-ul Apple, Tim Cook a ţinut un discurs la o facultate din Irlanda şi pe lângă îndemnuri motivaţionale pentru studenţi, a strecurat şi o înţepătură pentru Microsoft. Astfel, oficialul companiei din Cupertino ar fi declarat că primul laptop al acestei firme, Surface Book "încearcă prea mult să facă prea multe".

sursa foto

Cook a continuat, spunând şi că Surface Book "încearcă să fie o tabletă şi un notebook şi nu reuşeşte să fie de fapt niciuna". Produsul ar trăi din iluzii, a mai adăugat şeful Apple şi nu m-ar mira că Satya Nadella, CEO Microsoft să îi dea replica în curând, probabil cu câteva adjective legate de iPad Pro, pus în vânzare de ieri. E interesant că mai toate recenziile lui Surface Book sunt laudative la adresa sa şi îl dau drept mai puternic decât cele mai noi MacBook-uri.

Recent Tim Cook a mai avut declaraţii controversate, precum faptul că nu mai are rost să cumperi un PC în ziua de azi, mai ales că acum exista iPad Pro. Revenind la declaraţiile despre Surface Book, nu e prima oară când cineva de la Apple ataca Microsoft pe această temă, deoarece vicepreşedintele de marketing Phil Schiller ar fi afirmat că nici măcar nu există o piaţă solidă a terminalelor hibrid.

Este evident că gigantul creator al iDevice-urilor încearcă să câştige imagine în pragul lansării lui iPad Pro în magazine şi să atace fix un produs rival ce se anunţă a fi solid. Întrebarea e: are Apple un device pe măsura lui Surface Book?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×