Xiaomi intră pe piața de plăți electronice, prin ramura Xiaomi Pay

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 603 ori
<b>Xiaomi intră pe piața de plăți electronice, prin ramura Xiaomi Pay</b>Faimoasa companie chineză Xiaomi intră astăzi într-un teritoriu nou și anume cel al plăților electronice, înființând filiala Xiaomi Pay. Această ramură de e-payment a fost de fapt fondata pe 26 decembrie 2013, dar astăzi ajunge în...

Faimoasa companie chineză Xiaomi intră astăzi într-un teritoriu nou și anume cel al plăților electronice, înființând filiala Xiaomi Pay. Această ramură de e-payment a fost de fapt fondata pe 26 decembrie 2013, dar astăzi ajunge în actualitate.

Lei Jun

Xiaomi Pay se ocupă de dezvoltarea tehnologiilor de plată electronică, transfer de fonduri și service pentru acest tip de servicii. Este inclusă aici și consultantă pentru e-payment și balanța plăților. Lei Jun, președinte și CEO Xiaomi Technology va prelua rolul de director al filialei, iar Liu Deze, supervizor al zonei de design industrial la Xiaomi va prelua tot poziția de supervizor și aici.

Hong Feng, manager general la Xiaomi Pay afirmă că firma nouă a cooperat deja cu băncile pentru a "lega" cardurile de credit la telefoanele mobile. Pe viitor Xiaomi Pay se va axa pe NFC și plățile de la distanță. Mai poate cineva opri expansiunea Xiaomi? Să sperăm că nu vor fi cumpărați de un gigant prea curând, pentru că au idei bune.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×