Tastatura Shortcut-S specială pentru Photoshop creată de un român, proiect pornit pe Kickstarter

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.121 ori
<b>Tastatura Shortcut-S specială pentru Photoshop creată de un român, proiect pornit pe Kickstarter</b>Am găsit astăzi pe Kickstarter proiectul unui roman din Brașov, pe numele său Sorin Neica. El a creat o tastatură specială pentru Photoshop, numită Shortcut-S și care ar putea îmbunătăți rapiditatea de lucru pentru graficieni cu 30% cel...

Am găsit astăzi pe Kickstarter proiectul unui roman din Brașov, pe numele său Sorin Neica. El a creat o tastatură specială pentru Photoshop, numită Shortcut-S și care ar putea îmbunătăți rapiditatea de lucru pentru graficieni cu 30% cel puțin.

Proiectul a primit deja 4900 de dolari finanțare, cu 51 zile rămase până la încheierea sa. Rețineți că acest proiect va fi pus în aplicare doar dacă primește măcar 185.000 de dolari. E de ajuns ca o companie mare să îi ia urma și totul va fi OK. Tastatura specială este enormă, după cum se vede în imagini și aduce shortcuturi pentru toate funcțiile din Photoshop, fie că e vorba de CS3, CS4, CS5, CS6 sau alte versiuni ulterioare.

Tastatura Shortcut-S specială pentru Photoshop creată de un român, proiect pornit pe Kickstarter

Creatorii acestui proiect afirmă că vor dezvolta tastaturi similare și pentru Corel Draw, Adobe Premiere, Adobe Illustrator, Final Cut, Lightroom și altele. în spatele tastaturii speciale se află un grup de profesioniști ai fotografiei și designului din România, Austria și Canada, cu o experiență de editare de 15 ani în spate.

Fiecare shortcut este dedicat unui tool, funcții sau filtru, de aici și utilitatea acestui device pentru profesioniști, mai ales că Photoshop este un software complex.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×