Variantele pe roșu "Cardinal Red" de Galaxy S10 și Galaxy S10+ debutează comercial luna viitoare; Aflăm astăzi prețurile!

1.101 ori
<b>Variantele pe roșu "Cardinal Red" de Galaxy S10 și Galaxy S10+ debutează comercial luna viitoare; Aflăm astăzi prețurile!</b>Cu aproximativ o săptămână în urmă descopeream faptul că sud-coreenii de la Samsung au în plan lansarea unei noi variante de culoare pentru flagship-urile Galaxy S10 și Galaxy S10+, un roșu aprins intitulat "Cardinal Red"

Cu aproximativ o săptămână în urmă descopeream faptul că sud-coreenii de la Samsung au în plan lansarea unei noi variante de culoare pentru flagship-urile Galaxy S10 și Galaxy S10+, un roșu aprins intitulat "Cardinal Red". Vedeam și randări în momentul cu pricina, iar acum aflăm că lansarea comercială a acestor variante speciale este programată să aibă loc undeva prin luna iunie.

Galaxy S10+

Există un retailer european care a listat deja noul telefon cu facelift pe platforma sa de vânzări online, modelul standard Galaxy S10 pe roșu având un preț de 803 euro. Nu se știe exact cât va costa varianta Plus, dar aflăm că ambele terminale vor sosi doar în configurația cu 128 GB de stocare pe această nuanță de roșu deosebită.

Galaxy S10+

Galaxy S10+ pe de altă parte și-a făcut apariția pe site-ul Samsung din Cehia unde are loc o campanie de tip cash-back la achiziția device-ului, cumpărătorii urmând a primi înapoi aproximativ 650 lei din suma cheltuită pe telefon. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×