Samsung Galaxy A10s apare la orizont cu o cameră duală și baterie de 4000 mAh

742 ori
<b>Samsung Galaxy A10s apare la orizont cu o cameră duală și baterie de 4000 mAh</b>Samsung continuă să extindă gamă de terminale Galaxy A cu încă un model entry level, de această dată un model intitulat Galaxy A10s. Acesta aduce un upgrade destul de mare față de Galaxy A10, începând de la procesor

Samsung continuă să extindă gamă de terminale Galaxy A cu încă un model entry level, de această dată un model intitulat Galaxy A10s. Acesta aduce un upgrade destul de mare față de Galaxy A10, începând de la procesor și ajungând la cameră și baterie.

Principalele noutăți sunt camera duală de 13 MP + 2 MP, înlocuind-o pe cea singulară de 13 MP de pe A10, dar și bateria de 4000 mAh, care ia locul celei de 3400 mAh de pe modelul de bază. Sursa scăpărilor este Ishan Agarwal, care a câștigat ceva respect prin zvonuri corecte în ultima vreme. El afirmă că noul smartphone va avea o talie de 7.8 mm, fiind deci puțin mai subțire decât Galaxy A10.

În față primim pe A10s o cameră de 8 MP, față de cea selfie de 5 MP de pe A10. Procesorul ar trebui să fie unul octa core tactat la 2 GHz, conform unei listări FCC. Unele surse afirmă că ar fi un MediaTek Helio P22 (în loc de Exynos 7884 de pe A10). Vom primi și cititor de amprente de această dată, iar A10s va sosi pe negru, albastru și verde.

Încă nu știm când ajunge în magazine produsul, dar știm că A10 costă doar 599 lei local și e cel mai accesibil telefon cu One UI. Pe aceeași linie va merge și A10s probabil, fiind totuși un pic mai scump.  

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×