Xiaomi lansează oficial interfața MIUI 6; se oferă și 10 GB spațiu de stocare În cloud

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.016 ori
<b>Xiaomi lansează oficial interfața MIUI 6; se oferă și 10 GB spațiu de stocare În cloud</b>Iată că astăzi producătorul chinez Xiaomi a făcut publică versiunea numărul 6 a celebrului custom ROM dezvoltat in-house, și anume MIUI. Acest update se bazează în mare parte pe un desing simplist și arătos care oferă un răspuns fluent la...

Iată că astăzi producătorul chinez Xiaomi a făcut publică versiunea numărul 6 a celebrului custom ROM dezvoltat in-house, și anume MIUI. Acest update se bazează în mare parte pe un desing simplist și arătos care oferă un răspuns fluent la fiecare gest realizat. Principala idee pe care au avut-o în minte cei de la Xiaomi a fost aceea de a aduce un ROM care să ofere cea mai bună experiență pentru utilizator.

în home screen, locul central de unde putem naviga printre aplicații și activa, respectiv dezactiva unele funcții, observăm acum noi gesturi ce sunt optimizate pentru device-urile cu display-uri de mari dimensiuni. Vom putea organiza iconițele, cât și alte elemente într-un mod simplu și intuitiv. De asemenea, aplicațiile Calendar, Calculator, Vremea și Busola au primit și ele un upgrade de ordin estetic.

Xiaomi lansează oficial interfața MIUI 6; se oferă și 10 GB spațiu de stocare În cloud

Aflăm că vom putea customiza ecranul de start după propriul gust cu widget-uri și imagini de fundal dedicate. Totodată, centrul de notificări va putea fi accesat de oriunde, chiar și din lockscreen. Printre extra funcțiile aduse de MIUI 6 se numără și Mi Cloud, serviciu care a băgat compania Xiaomi într-un mic scandal acum ceva timp.

Xiaomi lansează oficial interfața MIUI 6; se oferă și 10 GB spațiu de stocare În cloud

După cum bine știți, datele personale ale utilizatorilor de terminale Xiaomi erau trimise către servere chineze fără acordul acestora, problemă care se pare că s-a rezolvat. Mi Cloud va oferi utilizatorilor și 10 GB spațiu de stocare, cât și posibilitate de sincronizare a marcajelor web în browser-ul MIUI.

Xiaomi lansează oficial interfața MIUI 6; se oferă și 10 GB spațiu de stocare În cloud

Printre alte modificări remarcăm o funcție Power Saving, un nou design pentru galeria de imagini, cât și o nouă interfață pentru cameră, respectiv meniu de apelare. Pentru mai multe capturi de ecran din MIUI 6 puteți arunca o privire asupra site-ului oficial Xiaomi urmând acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×