Xiaomi lansează un controller still Nintendo Switch: Black Shark GamePad 2.0

698 ori
<b>Xiaomi lansează un controller still Nintendo Switch: Black Shark GamePad 2.0</b>În vreme ce rivalii de la OnePlus și Vivo au lansat astăzi noi terminale mobile pe piață, iată că Xiaomi se mulțumește cu lansarea unui accesoriu de smartphone. Este vorba despre un controller în stil Nintendo Switch ce poate fi utilizat

Xiaomi continuă să facă mișcări pe piața produselor de gaming, lansând accesorii pentru telefoanele sale de gaming Black Shark. În acest caz e vorba despre noul Xiaomi Black Shark Gamepad 2.0, care se poate cumpără chiar acum.

Xiaomi Gamepad

Mai mult decât atât îl puteți lua cu un discount de până la 20% dacă veți cumpăra la pachet și telefonul de gaming Black Shark. Aceste produse nu se vând oficial în SUA, dar noi le putem cumpăra în Europa, din fericire. GamePad 2.0 costă 90 de dolari, dar scade cu vreo 18 dolari dacă îl luați cu un Black Shark Helo care costă 460 de dolari.

Controllerul are un format familiar, amintind de Joy-Con-urile de la Nintendo Switch. Asta pentru că are două componente separate care se atașează lateral. Ele vor glisa pe marginile unei huse protectoare speciale care se livrează cu accesoriile. În stânga avem un joystick analogic și un D Pad, iar în dreapta 4 butoane de acțiune și un touchpad. Sus se află câte un shoulder button/ trăgaci pe fiecare parte.

Acest bundle cu telefonul și accesoriul la reducere e disponibil până pe 4 ianuarie 2019.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×