Xiaomi confirmă lansarea unui nou smartphone de gaming Black Shark în acest an

755 ori
<b>Xiaomi confirmă lansarea unui nou smartphone de gaming Black Shark în acest an</b>La câteva zile distanță de la promisiunea celor de la Xiaomi cu privire la faptul că toate cele 5 sub-branduri ale sale vor veni cu produse revoluționare în acest an iată că mai aflăm ceva nou. Este vorba despre confirmarea cu

La câteva zile distanță de la promisiunea celor de la Xiaomi cu privire la faptul că toate cele 5 sub-branduri ale sale vor veni cu produse revoluționare în acest an iată că mai aflăm ceva nou. Este vorba despre confirmarea cu privire la faptul că anul 2019 ne va aduce și lansarea unui nou smartphone de gaming din seria Black Shark, probabil unul ce oferă procesor Snapdragon 855 la bord.

Această informație vine din partea directorului de produs Wang Teng și a fost postată pe Weibo, susținând că firma progresează cu dezvoltarea celui de-al 3-lea smartphone Black Shark. El afirmă pe deasupra și faptul că device-ul este "plin de personalitate și foarte cool".

Ținând cont de trendurile actuale ne-am putea aștepta ca succesorul lui Xiaomi Black Shark Helo să vină cu 12 GB RAM, procesor octa-core Snapdragon 855 și până la 1 TB de stocare. Nu excludem nici posibilitatea ca acesta să fie un device pliabil, poate asemănător prototipului pe care l-am văzut recent în mâinile unui oficial Xiaomi. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×