Xiaomi lucrează la un smartphone cu port USB Type-C

754 ori
<b>Xiaomi lucrează la un smartphone cu port USB Type-C</b>Acum că LeTV a lansat 3 telefoane cu port USB Type-C, acest tip de port a intrat practic &icirc;n mainstream şi vom vedea o avalanşă de handseturi cu conectivitate de genul. Xiaomi se număra printre companiile care pregătesc terminale cu port USB...

Acum că LeTV a lansat 3 telefoane cu port USB Type-C, acest tip de port a intrat practic în mainstream şi vom vedea o avalanşă de handseturi cu conectivitate de genul. Xiaomi se număra printre companiile care pregătesc terminale cu port USB Type C, conform lui @upleaks.

Zvonacul a postat pe Twitter faptul că un nou telefon Xiaomi, cu numele de proiect CM865 va veni cu procesor MediaTek MT6795, Android 5.0 şi port USB Type-C. Acel chipset menţionat este unul octa core 64 bit, iar deşi e menţionat Android 5.0 aici, bănuim că terminalul va veni cu MIUI aplicat peste. Xiaomi are programat un eveniment în New Delhi săptămâna viitoare, deci am putea vedea ceva nou acolo.

Cu toate acestea, nu ar trebui să ne facem speranţe, deoarece zvonurile afirmă că noul terminal e în curs de dezvoltare şi nu e finalizat încă. Totul a pornit de la tableta Nokia N1, primul device cu port reversibil USB Type-C, iar acum tot mai multe modele de genul ne sunt promise. Am văzut un Chromebook cu două porturi de acest tip, iar în fundal reţinem acea ştire că de fapt Apple ar fi dezvoltat această tehnologie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×