Android 5.1.1 îşi face apariţia sub forma a 2 build-uri pe Nexus 9 şi Nexus 7 2013 WiFi

799 ori
<b>Android 5.1.1 îşi face apariţia sub forma a 2 build-uri pe Nexus 9 şi Nexus 7 2013 WiFi</b>Android 5.1 &icirc;ncepe să sune deja a un release vechi, dacă luăm &icirc;n calcul faptul că Android 5.1.1 a fost deja descoperit sub forma a 2 build-uri pe terminalele Nexus. Această versiune nu a fost anunţată oficial de către Google. &nbsp;...

Android 5.1 începe să sune deja a un release vechi, dacă luăm în calcul faptul că Android 5.1.1 a fost deja descoperit sub forma a 2 build-uri pe terminalele Nexus. Această versiune nu a fost anunţată oficial de către Google.

Totuşi, build-urile LMY47S şi LMY47W ale lui Android 5.1.1 au fost descoperite pe o pagină de informaţii legata de latenţă audio din Android. Noile build-uri au fost confirmate pe Nexus 9 şi Nexus 7 2013 WiFi, listate pe acel site. Ambele apar cu data oficială a versiunii software 16 februarie şi menţionăm că Nexus 7 a primit deja Android 5.1, în vreme ce Nexus 9 e încă în standby.

În mod interesant, tocmai cel mai nou Nexus, Nexus 9 e singurul model popular care a rămas la Android 5.0 la peste o lună de la anunţul lui Android 5.1. Să sperăm că Nexus 9 nu va mai fi neglijat de această dată şi aşteptăm şi un changelog pentru Android 5.1.1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×