Xiaomi ar putea avea probleme cu ZTE și eventuale procese, dacă butonul Home al modelului Mi 5s arată astfel

960 ori
<b>Xiaomi ar putea avea probleme cu ZTE și eventuale procese, dacă butonul Home al modelului Mi 5s arată astfel</b>Am aflat deja faptul că smartphone-ul Xiaomi Mi 5s urmează a sosi la pachet cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, dar și cu alte dotări demne de un flagship. Astăzi, o presupusă fotografie cu noul terminal pare a ne indica faptul că avem

Seria de scăpări legate de Xiaomi Mi 5S continuă şi dacă suntem convinşi că va avea procesor Snapdragon 821, ei bine butonul sau Home din imaginea de mai jos nu prea convinge. Avem de-a face cu o fotografie hands on cu acest model, care pare a integra butonul Home sub formă de "halo".

Xiaomi Mi 5s

Nu e vorba de buton Home fizic, ci de unul touch, marcat cu un inel luminos. Am văzut abordarea şi pe modele Meizu sau UMi, dar aparent ZTE ar avea un fel de trademark asupra sa, prin modelele Nubia. Nu o spunem noi, ci procesele câştigate de ZTE, care au făcut ca Meizu să nu mai folosească acest Halo în ultimii ani, ci un buton fizic.

Dacă Xiaomi Mi 5S arată aşa, atunci un proces cu ZTE e inevitabil, sau poate au licenţiat designul de la rivalii chinezi. Eventual avem de-a face cu un prototip, pentru că e ciudat să sari de la butonul fizic Home de pe Xiaomi Mi 5 la această versiune, iar varianta finală va arăta altfel. Vă reamintesc că acest smartphone e aşteptat să debuteze în această toamnă cu procesor Snapdragon 821, ecran de 5.15 inch şi camera de 16 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×