Nova Launcher 5.0 beta aduce câteva opţiuni ce amintesc de Pixel Launcher; îl puteți descărca de aici!

1.493 ori
<b>Nova Launcher 5.0 beta aduce câteva opţiuni ce amintesc de Pixel Launcher; îl puteți descărca de aici!</b>Cu doar câteva zile în urmă am aflat și despre faptul că Nexus Launcher a fost redenumit pe ultima sută de metri în Pixel Launcher, și asta pentru că noile smartphone-uri pregătite de către Google vor renunța la branding-ul Nexus. Cum noutățile din acest

Cu câteva zile în urma scriam legat de faptul că Nexus Launcher a devenit Pixel Launcher şi era disponibil spre download deja, iar iată că şi alte launchere au început să se inspire din lookul şi funcţiile sale. Spre exemplu Nova Launcher 5.0 beta aduce câteva opţiuni de gen, pe care le aflaţi mai jos.

Nova Launcher

Nova Launcher e de multă vreme opţiunea preferată pentru cei care vor să modifice la maxim experiența Android, făcând-o uneori de nerecunoscut. Cea mai interesantă funcţie nouă este căutarea în aplicaţie, împărţită pe 3 taburi şi care va permite să căutaţi prin aplicaţiile de pe telefon, fără să mai setaţi manual foldere în drawer.

Pentru a beneficia la maxim de emularea launcherului Pixel, creatorul lui Nova recomandă să activaţi gestul swipe pentru a deschide dockul şi să dezactivaţi fundalul "card" şi să setaţi culoarea de fundal pe alb. Fundalul dock-ului trebuie să fie un dreptunghi alb transparent în spatele barei navigaţionale. Iată cum arată şi lista de noutăţi din varianta 5.0 beta:

  • o nouă bară de căutare în stil Pixel Launcher
  • o nouă modalitate de vizualizare pentru căutare, cu taburi pentru aplicaţii Frequent, Recent şi New/Updated
  • blocare a ecranului cu metoda Timeout
  • gesturi noi dublu tap /swipe
  • bară de căutare intregrată în drawer
  • fundaluri pentru dock plasate sub nav bar
  • optimizări Nougat
  • interacţiuni mai bune cu KLWP

Găsiţi aici APK-ul aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×