Xiaomi Mi 5s ar putea primi o variantă cu 6 GB RAM în perioada următoare

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 735 ori
<b>Xiaomi Mi 5s ar putea primi o variantă cu 6 GB RAM în perioada următoare</b>Smartphone-ul Xiaomi Mi 5s a fost lansat doar în versiuni cu 3 și 4 GB memorie RAM pe piață, dar se pare că debutul unei variante cu 6 GB RAM nu este exclus din ecuație. O serie de fotografii par a ne confirma acest lucru, câteva dintre specificațiile

Cu toate că Xiaomi Mi 5s s-a lansat doar în variante cu 3 și 4 GB memorie RAM, există posibilitatea ca în perioada următoare să fie adus pe piață și un model de top ce va opta pentru un chip de 6 GB memorie RAM. Acest detaliu pare a fi confirmat de către o fotografie cu smartphone-ul în cauză pe ecranul căruia vedem câteva dintre specificațiile sale, printre care și cantitatea de memorie RAM.

Xiaomi mi 5s

Dacă într-adevăr această variantă este reală, atunci restul dotărilor vor rămâne la fel. Vorbim despre prezența unui procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, a unui senzor foto principal Sony IMX378 de 12 megapixeli și a unei camere selfie de 4 megapixeli ce poate filma la rezoluție Full HD. 

La pachet, Xiaomi Mi 5s mai include și o baterie de 3200 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0, un scanner de amprente și următoarele elemente de conectivitate: Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 4.0, A-GPS, NFC, și un port USB Type-C folosit pentru încărcare și sincronizarea de date cu PC-ul. Ținând cont de faptul că modelul cu 4 GB RAM este vândut la un preț de aproximativ 340 dolari, ne putem aștepta ca varianta cu 6 GB RAM să treacă de 400 dolari cel mai probabil.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×