Xiaomi Mi 5s ar putea primi o variantă cu 6 GB RAM în perioada următoare

772 ori
<b>Xiaomi Mi 5s ar putea primi o variantă cu 6 GB RAM în perioada următoare</b>Smartphone-ul Xiaomi Mi 5s a fost lansat doar în versiuni cu 3 și 4 GB memorie RAM pe piață, dar se pare că debutul unei variante cu 6 GB RAM nu este exclus din ecuație. O serie de fotografii par a ne confirma acest lucru, câteva dintre specificațiile

Cu toate că Xiaomi Mi 5s s-a lansat doar în variante cu 3 și 4 GB memorie RAM, există posibilitatea ca în perioada următoare să fie adus pe piață și un model de top ce va opta pentru un chip de 6 GB memorie RAM. Acest detaliu pare a fi confirmat de către o fotografie cu smartphone-ul în cauză pe ecranul căruia vedem câteva dintre specificațiile sale, printre care și cantitatea de memorie RAM.

Xiaomi mi 5s

Dacă într-adevăr această variantă este reală, atunci restul dotărilor vor rămâne la fel. Vorbim despre prezența unui procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, a unui senzor foto principal Sony IMX378 de 12 megapixeli și a unei camere selfie de 4 megapixeli ce poate filma la rezoluție Full HD. 

La pachet, Xiaomi Mi 5s mai include și o baterie de 3200 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0, un scanner de amprente și următoarele elemente de conectivitate: Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 4.0, A-GPS, NFC, și un port USB Type-C folosit pentru încărcare și sincronizarea de date cu PC-ul. Ținând cont de faptul că modelul cu 4 GB RAM este vândut la un preț de aproximativ 340 dolari, ne putem aștepta ca varianta cu 6 GB RAM să treacă de 400 dolari cel mai probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×