Iată cum arată fotografiile realizate de Xiaomi Mi 5s Plus folosindu-se tehnologia Qualcomm Clear Sight!

1.712 ori
<b>Iată cum arată fotografiile realizate de Xiaomi Mi 5s Plus folosindu-se tehnologia Qualcomm Clear Sight!</b>Phablet-ul Mi 5s Plus este un alt terminal din portofoliul companiei chineze ce aduce la pachet o cameră foto duală, dar nu una oarecare, ci una dotată cu tehnologia Clear Sight a celor de la Qualcomm. Aceasta funcționează prin captura a două imagini

După ce ieri vă informam prin intermediul unui articol despre faptul că smartphone-ul Xiaomi Mi 5s Plus beneficiază de tehnologia Clear Sight a celor de la Qualcomm, astăzi vedem și cum se descurcă aceasta în diferite condiții de fotografiere. Tehnologia de față este asociată camerelor foto duale și funcționează prin realizarea a două fotografii, una fiind color, iar cealaltă alb-negru pentru a obține extra-detalii.

Mostra foto Xiaomi Mi 5s Plus

Mostra foto Xiaomi Mi 5s Plus

Se captează extra-lumină aici, și sistemul contribuie și la reducerea nivelului de zgomot din imagini. După cum puteți vedea aici în prima mostră foto, tehnologia Clear Sight își face treaba foarte bine, nivelul de detalii din zona acelui perete din cărămizi fiind superior chiar și în momentul în care se face zoom.

Mostra foto Xiaomi Mi 5s Plus

Mostra Foto Xiaomi Mi 5s Plus

Același lucru se remarcă și în fotografia cu numărul 2, realizată în condiții low-light ce arată chiar bine în momentul utilizării acestei tehnici de combinare a imaginii color cu cea alb-negru realizate simultan. În cazul în care nu știați, Xiaomi Mi 5s Plus aduce un senzor dual Sony de 13 megapixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 și 6 GB memorie RAM. Un asemenea pachet hardware de top este aparent necesar pentru că tehnologia Qualcomm Clear Sight are nevoie de o putere mare de procesare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×