Xiaomi Mi 6 apare în benchmark-ul GFXBench sub numele de cod Sagit, are dotările complet dezvăluite

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.862 ori
<b>Xiaomi Mi 6 apare în benchmark-ul GFXBench sub numele de cod Sagit, are dotările complet dezvăluite</b>S-ar părea că lansarea lui Xiaomi Mi 6 se apropie cu pași repezi, asta dacă e să ținem cont de numărul de scăpări aflat într-o continuă creștere în ultima perioadă. Astăzi, flagship-ul chinezilor se afișează în benchmark-ul GFXBench sub numele de cod

Flagship-ul Xiaomi e în continuare în pregătire pentru debut, cel devreme săptămâna viitoare şi cel târziu la final de lună sau chiar in mai. Xiaomi Mi 6 a bifat deja scăpările obişnuite, dar şi teasere ce ne-au indicat sosirea unei camere duale pe acest smartphone. Azi vedem şi un benchmark al terminalului şi anume GFXBench, ocazie cu care luăm contact iar cu toate specificaţiile sale.

Xiaomi mi 6

În GFXBench smartphone-ul apare sub denumirea "Xiaomi Sagit" şi e listat cu un ecran Full HD de 5.1 inch, deci e probabil varianta mai accesibilă a lui Mi 6. Acelaşi benchmark menţionează şi o cameră de 12 megapixeli cu captură video 4K, dar şi o cameră selfie de 8 MP, listată în mod probabil eronat tot cu captură 4K. La bordul noului terminal se află un procesor Qualcomm Snapdragon 835, 4 sau 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare.

Ca OS avem Android 7.1.1 Nougat cu MIUI peste. Mi 6 ar fi al treilea telefon cu acest chipset Snapdragon, după Galaxy S8 şi Xperia XZ Premium. Telefonul e aşteptat cu preţ de pornire de 272 euro, în versiunea cu 4 GB RAM şi va ajunge la 367 euro în varianta cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Ar trebui să existe şi modele cu ecran plat sau curbat, un Mi 6 Plus şi camere duale în spate, pe cel puţin una dintre variante.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×