Samsung creşte producţia de modele Galaxy S8+, după reacţii pozitive din partea retailerilor, cumpărătorilor

1.308 ori
<b>Samsung creşte producţia de modele Galaxy S8+, după reacţii pozitive din partea retailerilor, cumpărătorilor</b>Pe seama reacțiilor pozitive din partea retailerilor și a consumatorilor, se pare că Samsung a luat decizia de a crește producția de modele Galaxy S8+, cele care adoptă diagonale de 6.2 inch. Se pare că această diagonală mare nu îi sperie pe consumatori

În vreme ce mulţi poate considera diagonala lui Samsung Galaxy S8+ exagerată la 6.2 inch, se pare că retailerii evaluează pozitiv cererea produsului. Astfel se justifică sporirea comenzilor pentru modele de genul din partea retailerilor şi respectiv mărirea producţiei Samsung pentru S8+.

Cererea pentru Galaxy S8+ e peste aşteptări şi precomenzile au depăşit estimările interne Samsung. Iniţial firma sud coreeană avea de gând să producă 60% modele S8 şi 40% modele S8+, dar procentul s-ar putea schimba. Zvonurile citate de presă coreeană indică faptul că Galaxy S8+ e acum la cota de 45% şi e în creştere. Ce e drept S8+ aduce doar un ecran şi baterie mai mare, păstrând în rest fix acelaşi pachet hardware ca şi versiunea de bază.

Costă şi cu 100 de euro în plus, iar publicul pare să îl aprecieze mult. E foarte important acest trend, mai ales dacă continuă, permiţând celor de la Samsung să înceapă pregătirile pentru un Note 8 şi mai mare, cu ecran de 6.3-6.4 inch sau chiar mai mult, aşa cum se zvoneşte în ultima vreme. La ultima estimare Samsung pornise producţia a 20 de milioane de unităţi Galaxy S8, dublu faţă de S7. Totul sună excelent pentru producatorul asiatic până acum, poate neverosimil de bine după un 2016 cu probleme.

La noi în țară prețurile pentru Galaxy S8+ încep de la 3.849 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×