Xiaomi Mi 6 se afișează în benchmark-ul GeekBench cu procesor Snapdragon 835 și cu 6 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.839 ori
<b>Xiaomi Mi 6 se afișează în benchmark-ul GeekBench cu procesor Snapdragon 835 și cu 6 GB RAM</b>Săptămâna viitoare pe data de 19 aprilie se lansează oficial flagship-ul Xiaomi Mi 6, terminal ce va opta pentru o cameră foto duală și pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835. O listare GeekBench confirmă astăzi faptul că va exista și o

De curând am primit confirmarea din partea Xiaomi cu privire la data de lansare a flagship-ului Mi 6. Acest nou terminal este așteptat săptămâna viitoare pe data de 19 aprilie și deja avem o mare parte dintre specificații cunoscute. O listare GeekBench vine să ne reconfirme astăzi câteva dintre dotări, oferindu-ne totodată și certitudinea că într-adevăr telefonul va avea și o versiune echipată cu 6 GB RAM.

Xiaomi Mi 6

Listarea menționează și prezența procesorului octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și a lui Android 7.1.1 Nougat preinstalat din fabrică. Ca performanțe, acest telefon obține 2006 puncte în cadrul testului single-core, respectiv 6438 puncte în cazul testului multi-core - fiind astfel superior cu puțin lui Samsung Galaxy S8 (punctaj GeekBench).

Vom vedea și o cameră foto duală pe Xiaomi Mi 6 care cel mai probabil ne va permite modificarea punctului de focus chiar și după realizarea fotografiilor, sau poate funcția de zoom optic. Detaliile complete le vom afla peste doar 6 zile și un lucru cert este acela că cel puțin la capitolul preț, Xiaomi Mi 6 va fi clar mai atractiv decât celelalte flagship-uri ale anului 2017.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×