Xiaomi Mi 6 se afișează în benchmark-ul GeekBench cu procesor Snapdragon 835 și cu 6 GB RAM

1.901 ori
<b>Xiaomi Mi 6 se afișează în benchmark-ul GeekBench cu procesor Snapdragon 835 și cu 6 GB RAM</b>Săptămâna viitoare pe data de 19 aprilie se lansează oficial flagship-ul Xiaomi Mi 6, terminal ce va opta pentru o cameră foto duală și pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835. O listare GeekBench confirmă astăzi faptul că va exista și o

De curând am primit confirmarea din partea Xiaomi cu privire la data de lansare a flagship-ului Mi 6. Acest nou terminal este așteptat săptămâna viitoare pe data de 19 aprilie și deja avem o mare parte dintre specificații cunoscute. O listare GeekBench vine să ne reconfirme astăzi câteva dintre dotări, oferindu-ne totodată și certitudinea că într-adevăr telefonul va avea și o versiune echipată cu 6 GB RAM.

Xiaomi Mi 6

Listarea menționează și prezența procesorului octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și a lui Android 7.1.1 Nougat preinstalat din fabrică. Ca performanțe, acest telefon obține 2006 puncte în cadrul testului single-core, respectiv 6438 puncte în cazul testului multi-core - fiind astfel superior cu puțin lui Samsung Galaxy S8 (punctaj GeekBench).

Vom vedea și o cameră foto duală pe Xiaomi Mi 6 care cel mai probabil ne va permite modificarea punctului de focus chiar și după realizarea fotografiilor, sau poate funcția de zoom optic. Detaliile complete le vom afla peste doar 6 zile și un lucru cert este acela că cel puțin la capitolul preț, Xiaomi Mi 6 va fi clar mai atractiv decât celelalte flagship-uri ale anului 2017.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×