Xiaomi Mi 6 e aşteptat să debuteze de Valentine's Day in 2017; Un teaser de pe Weibo menţionează data de 14 februarie

1.379 ori
<b>Xiaomi Mi 6 e aşteptat să debuteze de Valentine's Day in 2017; Un teaser de pe Weibo menţionează data de 14 februarie</b>Conform unui nou material teaser ajuns pe rețeaua de socializare Weibo, s-ar părea că Xiaomi are în plan lansarea noului flagship Mi 6 în cadrul unui eveniment de presă programat pentru data de 14 februarie. Noul telefon este așteptat cu dotări de top

În vreme ce tot webul e ocupat cu supoziţii şi speculaţii legate de Galaxy S8, HTC 11 şi LG G6, noi ne întrebam cum va arăta Xiaomi Mi 6. O bucată de puzzle ne-a fost oferită azi, când a apărut pe web şi un teaser legat de viitorul flagship, cu o dată de lansare asociată deja.

Xiaomi Mi 6

Teaserul indica data de 14 februarie, adică Valentine's Day drept ziua când viitorul flagship ar putea fi anunţat oficial. Prezentarea va avea loc la Centrul Naţional de Convenţii din China şi ne aşteptam la un terminal cu adevărat special, cu un design inspirat de reuşitele lui Mi MIX eventual. Teaserul include şi un motto şi anume "Orice doriţi, el are" şi inainate să ne bucurăm prea tare, se pare că sursa de pe Weibo a mai postat şi informaţii false în trecut, deci privim cu precauţie teaserul.

E uşor de ghicit ce va aduce noul venit: procesor Snapdragon 835, ecran Quad HD, probabil Super AMOLED, 6 sau 8 GB RAM, muchii curbate pentru panoul frontal şi probabil şi pentru cel din spate. O baterie generoasă ar trebui să fie la bord, împreună cu o cameră puternică, eventual o cameră duală în spate. Alte surse au afirmat că vom vedea multiple versiuni de Xiaomi Mi 6, precum Mi 6S, Mi 6E şi un Mi 6P, fiecare cu procesor diferit şi unele cu ecran plat, altele cu ecran curbat.

Un astfel de debut pe 14 februarie ar fi cu mult înaintea rivalilor ce îşi aduc flagshipurile la MWC, deci un atuu pentru Xiaomi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×