Nokia D1C și Nokia E1 apar în fotografii reale; ar fi vorba despre modele prototip

2.337 ori
<b>Nokia D1C și Nokia E1 apar în fotografii reale; ar fi vorba despre modele prototip</b>Începtul anului 2017 ne va aduce și lansarea unor noi smartphone-uri Nokia de după perioada Microsoft, modele care pentru moment sunt cunoscute sub denumirea de Nokia D1C și Nokia E1. În vreme ce primul terminal menționat aici va fi un terminal

Deja este sigur faptul că finlandezii de la Nokia vor lansa în prima parte a anului viitor noi smartphone-uri cu Android, printre acestea urmând a se număra atât modele mid-range, cât și terminale cu dotări de top. Vedem astăzi o serie de fotografii reale cu aceste viitoare dispozitive cunoscute drept Nokia E1 (varianta mid-range) și Nokia D1C (modelul ce se va remarca printr-un pachet hardware mai bine pus la punct.

Nokia D1C

Primul de pe această listă și anume Nokia E1, pare a fi la prima vedere un smartphone clasic, unul ce aduce butoane capacitive de control situate sub display, un panou frontal cu margini destul de generoase și o cameră foto însoțită de bliț LED. Ca dotări hardware se pare că vom primi un display de 5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 430 și 3 GB memorie RAM.

Nokia D1C

Vom avea aici și 32 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli, respectiv un senzor selfie de 8 megapixeli. Ne așteptăm să vedem sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică și cel mai probabil Z-Launcher aplicat peste.

Nokia E1

Cât despre acest model numit Nokia D1C, vedem din start faptul că el se remarcă printr-un scanner de amprente amplasat frontal și printr-un design ceva mai diferit. Din punct de vedere hardware am putea primi în cazul de față un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare flash. 

Nokia D1C

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×