Xiaomi Mi 6 se afișează în noi fotografii; vedem încă o dată camera foto duală

1.711 ori
<b>Xiaomi Mi 6 se afișează în noi fotografii; vedem încă o dată camera foto duală</b>Numărătoarea inversă până la debutul lui Xiaomi Mi 6 a început deja și cu 5 zile rămase până la evenimentul de lansare iată că primim noi fotografii hands-on cu handset-ul. Aceste imagini ne prezintă telefonul din diferite unghiuri și vedem și camera foto

Cu doar 5 zile rămase până la debutul său oficial, Xiaomi Mi 6 se afișează astăzi într-o nouă serie de fotografii reale - materiale ce ne oferă o privire asupra handset-ului mai din toate unghiurile. Vedem încă o dată camera foto duală de pe spate care ar urma să ne ofere posibilitatea de modificare a punctului de focus din fotografii, dar și funcția de zoom optic cel mai probabil.

Xiaomi mi 6

La prima vedere, telefonul pare a fi foarte glossy și se remarcă și formele ușor curbate ale carcasei. La bază se observă portul USB Type-C, grila pentru difuzor și în partea de sus lipsa jack-ului audio 3.5 mm. Xiaomi Mi 6 va opta pentru un buton home capacitiv cu scanner de amprente și nu ar fi exclus să vedem o abordare în stil Huawei P10 unde butonul cu pricina este unul multifuncțional.

Xiaomi mi 6

De la noul flagship asiatic așteptăm un display de 5.1 inch cu rezoluție FHD sau QHD, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și variante cu 4 și 6 GB memorie RAM. Aparent va exista și o versiune cu Plus în coadă ce va urca în diagonală până la dimensiunea de 5.7 inch. Aflăm totul săptămâna viitoare!

Xiaomi mi 6

Xiaomi mi 6

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×