Xiaomi Mi 6 ar obține un scor de 210.000 puncte în AnTuTu; vedem captura de ecran ce scoate la iveală acest lucru

2.873 ori
<b>Xiaomi Mi 6 ar obține un scor de 210.000 puncte în AnTuTu; vedem captura de ecran ce scoate la iveală acest lucru</b>Și cei de la Xiaomi pregătesc un smartphone echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 835, terminal ce va fi cunoscut pe piață drept Mi 6. Vedem astăzi o captură din AnTuTu unde acest presupus smartphone ar fi fost deja testat, iar după cum puteți vedea

Printre smartphone-urile anului 2017 ce vor fi dotate cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 se va afla și modelul Xiaomi Mi 6, telefon care aparent și-a făcut apariția în cadrul testului benchmark AnTuTu. Vedem în captura de ecran afișată mai jos faptul că acest smartphone obține un scor uriaș de 210.329 puncte, plasându-se astfel direct pe prima poziție în topul celor mai puternice terminale de pe piață.

Xiaomi AnTuTu

Acest handset este așteptat ca pe lângă procesorul Snapdragon 835 să aducă și 6 GB memorie RAM și sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică. Nu ar fi exclus să vedem în cazul de față o cameră duală la pachet și un design bazat pe o ramă metalică și suprafețe din sticlă.

Cu siguranță, butonul home cu rol de scanner de amprente va fi păstrat aici, deși nu ar strica să fim surprinși de mai noua tehnologie Synaptics unde scanner-ul poate fi plasat chiar și sub sticla panoului frontal. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×