Xiaomi Mi 8 este actualizat la Android 9.0 Pie şi MIUI 10 în aceste zile; Iată ce mai primeşte

1.856 ori
<b>Xiaomi Mi 8 este actualizat la Android 9.0 Pie şi MIUI 10 în aceste zile; Iată ce mai primeşte</b>Lista telefoanelor care primesc Android 9.0 Pie sub formă de actualizare se îmbogăţeşte cu câteva modele noi pe final de an. Xiaomi Mi 8 tocmai a primit "plăcintă", care îi aduce câteva funcţii utile şi marchează trecerea la MIUI 10

Lista telefoanelor care primesc Android 9.0 Pie sub formă de actualizare se îmbogăţeşte cu câteva modele noi pe final de an. Xiaomi Mi 8 tocmai a primit "plăcintă", care îi aduce câteva funcţii utile şi marchează trecerea la MIUI 10.

Cu această ocazie telefonul primeşte îmbunătăţiri legate de cameră, dar şi captură Super Slow Motion la 960 FPS. Asta mă duce cu gândul la actualizarea care a adus o funcţie similară pe Xiaomi Pocophone F1. Din ce am înţeles Mi 8 primise deja de ceva vreme MIUI 10 şi Android Pie în China, iar acum a început să vină varianta globală.

Odată cu noul soft primiţi şi Night Mode, navigare pe bază de gesturi swipe şi multitasking pe bază de cards. Acel Night Mode va permite o captură îmbunătăţită în condiţii low light. Xiaomi Mi 8 este unul dintre cele mai atractive şi accesibile telefoane cu procesor Snapdragon 845. Gravitează în jurul a 1.800 de lei mai nou (ba chiar și 1650 lei la Quickmobile odată cu folosirea codului QUICK202) şi a fost primul flagship veritabil Android cu deblocare facială 3D.

Are 2 variante, una cu 6 şi una cu 8 GB RAM şi ajunge până la 256 GB stocare. Dispune de un ecran AMOLED de 6.21 inch, cameră duală în spate şi frontală de 20 MP, plus baterie de 3400 mAh cu încărcare rapidă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×