Razer Phone 2 primeşte actualizarea la Android 9.0 Pie, care îi aduce filmare 4K la 60 FPS; Iată ce mai e nou

1.113 ori
<b>Razer Phone 2 primeşte actualizarea la Android 9.0 Pie, care îi aduce filmare 4K la 60 FPS; Iată ce mai e nou</b>Razer Phone 2 este unul dintre cele mai populare telefoane de gaming de pe piaţă, deşi deja ne gândim la Razer Phone 3, având în vedere că 2-ul a fost lansat în octombrie anul trecut. Ei bine, la acea vreme debuta cu Android 8.1 la bord şi se pare că..

Razer Phone 2 este unul dintre cele mai populare telefoane de gaming de pe piaţă, deşi deja ne gândim la Razer Phone 3, având în vedere că 2-ul a fost lansat în octombrie anul trecut. Ei bine, la acea vreme debuta cu Android 8.1 la bord şi se pare că acum primeşte în sfârşit Android 9.0 Pie. Ce e nou aflaţi mai jos.

Interesul nostru pentru acest device e cu atât mai mare cu cât l-am primit în teste recent şi colegul Alex vă pregăteşte un unboxing. Unităţile deblocate de Razer Phone 2 vor începe să primească noul soft pe 27 februarie. În mod inedit interfaţa rămâne identică faţă de versiunea cu Android Oreo, din ce am înţeles, fiind cea custom aplicată de Razer. Pe de altă parte avem totuşi gesturile de navigare din Android Pie şi probabil alte aspecte ca optimizarea bateriei şi noul meniu de control volum audio, plus multitasking-ul cel nou.

Razer Phone 2 primeşte actualizarea la Android 9.0 Pie, care îi aduce filmare 4K la 60 FPS; Iată ce mai e nou

De la XDA Developers aflăm că odată cu actualizarea la Android Pie vom primi şi filmare 4K la 60 FPS pe device. Pentru a activa această captură trebuie deschisă camera, trecut la captura video şi deasupra butonului shutter trebuie apăsat al doilea icon pentru a schimba rezoluţia, apoi al cincilea icon pentru a schimba frame rate-ul.

Pe Oreo, Razer Phone 2 putea realiza doar captura 4K la 30 FPS. Nu ştim încă şi care e limita de timp pentru filmare 4K la 60 FPS. Revenim cu impresii şi unboxing după MWC 2019. Ca idee, telefonul costă 3.595 lei la Quickmobile.ro şi 3927 lei la evoMAG.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×