Xiaomi Mi Mix 2s primește Android 9.0 Pie + MIUI 10; Iată noutățile

2.416 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2s primește Android 9.0 Pie + MIUI 10; Iată noutățile</b>În cazul în care sunteți posesor de Xiaomi Mi Mix 2s atunci avem o veste bună pentru voi, aceea că firma producătoare a dat startul actualizării la Android 9.0 Pie + MIUI 10. Noul release vine la pachet cu funcții interesante pe care le puteți

În prag de weekend aflăm o veste tare bună, aceea că Xiaomi a început actualizarea lui Mi Mix 2s la noul sistem de operare Android 9.0 Pie care vine alături de interfața MIUI 10 aplicată peste. Acesta este un flagship demn de 2018 cu muchii înguste în jurul ecranului, design deosebit și cameră duală în partea din spate care aduce stabilizare optică, respectiv zoom optic 2x.

Revenind la informația de astăzi ce a fost confirmată de către Xiaomi chiar pe contul oficial al companiei de Twitter, aflăm că printre noutățile aduse de Pie pe Mi Mix 2s avem îmbunătățiri ce țin de AI precum este cazul funcțiilor Adaptive Battery, respectiv Adaptive Brightness care vor contribui la creșterea autonomiei.

Există și Smart Suggestions, dar și funcția Digital Welbeing care monitorizează timpul petrecut de utilizator pe dispozitiv. Avem de asemenea și un UI redesenat, sau mai bine zis redefinit după cum precizează Xiaomi. Această schimbare ar fi ideală pentru ecranele înalte, interfața urmând a fi utilizată mai facil.

Printre alte noutăți mai avem o mai bună detecție a marginilor pentru capturile Bokeh, dar și noi sunete de notificări!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×