Xiaomi Mi 9 Golden Dragon este o variantă de lux a flagship-ului chinez, cu inserții din aur de 24K

715 ori
<b>Xiaomi Mi 9 Golden Dragon este o variantă de lux a flagship-ului chinez, cu inserții din aur de 24K</b>Prin intermediul unei postări pe contul oficial de Weibo, cei de la Xiaomi au anunțat astăzi lansarea unei variante de lux a flagship-ului Xiaomi Mi 9, model realizat în parteneriat cu firma suedeză Golden Concept

Prin intermediul unei postări pe contul oficial de Weibo, cei de la Xiaomi au anunțat astăzi lansarea unei variante de lux a flagship-ului Xiaomi Mi 9, model realizat în parteneriat cu firma suedeză Golden Concept. Aceștia din urmă se ocupă mai degrabă de iPhone-uri personalizate, dar iată că acum ne prezintă și un Xiaomi deosebit a cărui panou spate are inserții din aur de 24K.

Xiaomi Mi 9 Golden

Versiunea de față se numește Xiaomi Mi 9 Golden Dragon și are desenul unui dragon pe spatele din aur, dar și o temă specială la pachet. Pe lângă aceasta mai există și alte două design-uri diferite printre care una ce are în prim plan un tigru. Dotările hardware rămân neschimbate și avem același flagship cu procesor Snapdragon 855 și cameră foto triplă în spate.

Încă nu se știe când se va pune în vânzare această variantă și nici care este prețul său de comercializare, cu toate că unele zvonuri ajunse online indică suma de 40.000 dolari pentru un asemenea device îmbrăcat în aur de 24K. 

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×