Xiaomi Mi 9 a sosit fără bliţ LED la un cumpărător nefericit din China

3.882 ori
<b>Xiaomi Mi 9 a sosit fără bliţ LED la un cumpărător nefericit din China</b>Am mai auzit de telefoane venite cu probleme din fabrică, cu soft corupt sau cu tot soiul de buguri, dar nu fără o funcţie de bază lipsă. Un cumpărător de Xiaomi Mi 9 din China s-a dovedit a fi extrem de ghinionist, pentru că şi-a primit

Am mai auzit de telefoane venite cu probleme din fabrică, cu soft corupt sau cu tot soiul de buguri, dar nu fără o funcţie de bază lipsă. Un cumpărător de Xiaomi Mi 9 din China s-a dovedit a fi extrem de ghinionist, pentru că şi-a primit telefonul fără bliţ LED.

Xiaomi Mi 9

Utilizatorul Weibo @飞鸿弄晚 a postat o serie de fotografii în care ne arată un Mi 9 care a venit fără bliţul din spate. Şi mai bizar e faptul că nici măcar nu are orificiul pentru bliţ în zona din spate, unde se află camera triplă. Aici teoriile sunt multiple: o eroare din fabrică, o machetă, o clonă sau poate chiar un Photoshop extrem de bun.

Xiaomi Mi 9

Până una alta, persoana în cauză a taguit Xiaomi şi oficiali de top ai companiei în postare, iar contul oficial de servicii clienţi i-a răspuns deja în privat. Din ce am înţeles va fi înlocuită unitatea şi clientul va fi compensat. Şi cum Internetul este un loc al glumelor, au început inevitabil jocurile de cuvinte cu "flash sale", care însemna "vânzare fără bliţ".

Sau inevitabila glumă cu "vine bliţul cu următorul update software"...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×