Xiaomi Mi A3 ar putea fi doar un rebranding pentru Xiaomi Mi CC9; Apar câteva dovezi

1.278 ori
<b>Xiaomi Mi A3 ar putea fi doar un rebranding pentru Xiaomi Mi CC9; Apar câteva dovezi</b>Începutul săptămânii ne aduce iată și vești despre un telefon mult așteptat și anume Xiaomi Mi A3, device cu Android One la bord ce ar putea debuta pe finalul acestei luni. Prin intermediul utilizatorului de Twitter

Începutul săptămânii ne aduce iată și vești despre un telefon mult așteptat și anume Xiaomi Mi A3, device cu Android One la bord ce ar putea debuta pe finalul acestei luni. Prin intermediul utilizatorului de Twitter @sudhanshu1414 aflăm astfel câteva detalii interesante despre acest viitor dispozitiv ce ar putea avea multe în comun cu un telefon ce se lansează chiar mâine. 

Xiaomi

Ei bine, acesta a descoperit faptul că numele de serie a lui Xiaomi Mi 6x este similar celui purtat de către Xiaomi Mi CC9, detaliu prezentat și în captura de ecran de mai sus. Știind că Mi 6x avea să debuteze ulterior sub denumirea de Mi A2 Lite la nivel global, sunt mari șanse ca o abordare similară să fie adoptată și în cazul de față cu noile dispozitive.

Mergând pe această logică Xiaomi Mi CC9 va debuta global drept Xiaomi Mi A3, iar Mi CC9e drept Xiaomi Mi A3 Lite. Descoperirea se leagă oarecum pentru că undeva prin luna martie aflam că Mi A3 este așteptat cu scanner de amprente integrat în ecran. Din portofoliul mid-range Xiaomi actual doar Redmi K20 și Mi CC9 adoptă o asemenea dotare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×