Xiaomi Mi 9 Lite este certificat în Thailanda și ar putea fi bazat pe Xiaomi Mi CC9

983 ori
<b>Xiaomi Mi 9 Lite este certificat în Thailanda și ar putea fi bazat pe Xiaomi Mi CC9</b>Pe seama unor informații ajunse online astăzi descoperim faptul că Xiaomi are în plan să lanseze un nou membru din seria de terminale Mi 9, fiind vorba aparent despre Xiaomi Mi 9 lite. Acesta tocmai ce a fost certificat în

Pe seama unor informații ajunse online astăzi descoperim faptul că Xiaomi are în plan să lanseze un nou membru din seria de terminale Mi 9, fiind vorba aparent despre Xiaomi Mi 9 lite. Acesta tocmai ce a fost certificat în Thailanda de către agenția NBTC unde apare menționat drept M1904F3BG. Ar fi bazat pe Xiaomi Mi CC9, asta pentru că ambele modele au în comun particula "pyxis" în numele de cod.

Xiaomi Mi 9 Lite

Deși listarea nu ne oferă mai multe detalii despre telefon, apar speculații pe seama faptului că ne putem aștepta chiar la un rebranding, astfel că Xiaomi Mi CC9 ar urma să debuteze global drept Xiaomi Mi 9 Lite. Știm că Mi CC9e a ajuns la nivel internațional drept Xiaomi Mi A3 și iată că acum și varianta standard CC9 din duo va avea o soartă similară.

Totodată, există zvonuri ce prevăd lansarea unui Xiaomi Mi A3 Pro în lunile următoare. Ca un reminder, aflați că Mi CC9 vine echipat cu ecran AMOLED de 6.39 inch, procesor Snapdragon 710, 6 sau 8 GB RAM și cu până la 256 GB stocare flash. Are cameră foto triplă în spate, baterie de 4030 mAh și scanner de amprente integrat în display.

 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×