Xiaomi Mi 9 Pro 5G apare în fotografii oficiale, pe un alb perlat; Aflăm noi detalii despre încărcarea sa rapidă

1.115 ori
<b>Xiaomi Mi 9 Pro 5G apare în fotografii oficiale, pe un alb perlat; Aflăm noi detalii despre încărcarea sa rapidă</b>Xiaomi continuă să extindă seria de telefoane Mi 9, odată cu sosirea modelului Mi 9 Pro 5G. Terminalul ar urma să vină pe 24 septembrie, în cadrul unui eveniment organizat în China şi nu au lipsit scăpările până acum

Xiaomi continuă să extindă seria de telefoane Mi 9, odată cu sosirea modelului Mi 9 Pro 5G. Terminalul ar urma să vină pe 24 septembrie, în cadrul unui eveniment organizat în China şi nu au lipsit scăpările până acum. Totuşi abia azi apucăm să vedem randări ale noului venit, care nu se abate prea mult de la designul clasic.

Varianta Mi 9 cea originală a debutat la MWC 2019 în februarie şi de atunci a tot primit versiuni derivate, de la Mi 9 Lite la Mi 9T. Cât despre noul venit, Xiaomi Mi 9 Pro 5G va sosi cu un procesor Snapdragon 855+ şi aşa cum indică numele, va avea şi suport pentru conectivitate 5G. Ar trebui să se remarce prin încărcarea rapidă pe fir, la 40W, dar şi cea wireless.

Xiaomi Mi 9 Pro 5G

De fapt la încărcarea wireless realizează o premieră, inaugurând încărcarea la 30W, record la nivel global. În plus poate alimenta şi alte telefoane la 10W. Tehnologia a fost prezentată recent. În randări vedem telefonul pe o nuanţă de alb perlat, aşa cum a tot fost la modă până acum, de la Galaxy S10 încoace. Mi 9 Pro 5G ar urma să vină cu acelaşi ecran ca şi Mi 9 cel original şi o cameră principală de 48 de megapixeli în spate, alături de alte două camere, una ultra wide şi una telephoto, deşi nu e clar dacă sunt fix la fel ca la Mi 9.

Bateria de 4000 mAh se va încărca de la zero la 100% în doar 69 de minute şi de la zero la 50% în doar 24 de minute. Am auzit şi că ecranul trece la rezoluţie Quad HD, camera principală are stabilizare optică şi bateria ar fi mai generoasă de fapt. Zvonurile încă se contrazic, dar totul devine clar săptămâna viitoare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×