Xiaomi Mi A1 ar putea fi primul smartphone Xiaomi care rulează Android stock; Iată câteva imagini scăpate cu terminalul

2.502 ori
<b>Xiaomi Mi A1 ar putea fi primul smartphone Xiaomi care rulează Android stock; Iată câteva imagini scăpate cu terminalul</b>Primul smartphone Xiaomi cu Android stock ar putea fi chiar Xiaomi Mi A1, terminal despre care am mai aflat câte ceva în urmă cu aproximativ o săptămână sau două. Astăzi apar câteva randări asociate acestui produs și la prima vedere am zice că este

Xiaomi a început să meargă mai bine în ultimul an, la capitole precum vânzări şi chiar şi reputaţie. Totuşi faptul că insistă cu acel MIUI care nu e pe gustul oricui poate fi un neajuns în încercarea de a atrage public din Europa şi SUA. Acum se pare că există totuşi loc de compromis, apărând perspectiva unui telefon Xiaomi cu Android stock, aşa numitul Xiaomi Mi A1.

Xiaomi Mi A1

Acesta tocmai a avut parte de o scăpare, prin intermediul imaginilor pe care le vedeţi în acest articol. Şi nu e orice telefon cu Android, ci un device care e parte din iniţiativa Android One. Detaliile şi imaginile au apărut pe Weibo, mulţumită utilizatorului C. Digital. Xiaomi Mi A1, care e probabil doar un nume de cod va avea o muchie îngustă a ecranului, în special lateral.

Xiaomi Mi A1

Şi cea de sus pare destul de îngustă, dar lasă destul loc pentru o cameră frontală şi earpiece. Din păcate nu avem şi specificaţii pentru smartphone, dar având în vedere că este un model Android One, nu ne aşteptam la 6 GB RAM şi Snapdragon 835, ci mai degrabă la dotări low midrange sau chiar entry level. Ar avea şi avantajul unui preţ redus, poate chiar 100 de dolari.

Unele surse speculează că va aduce dotări similare cu Xiaomi Mi 5X, precum procesor Snapdragon 625, 4 GB RAM şi baterie de 3080 mAh, plus ecran Full HD. Şi o cameră duala ar fi în cărţi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×