Xiaomi Mi 6 are randări proaspete scăpate pe web, mai clare ca oricând

2.354 ori
<b>Xiaomi Mi 6 are randări proaspete scăpate pe web, mai clare ca oricând</b>Noi randări pentru flagship-ul Xiaomi Mi 6 sosesc astăzi în mediul online, poate chiar cele mai clare de până acum. Telefonul ni se prezintă într-o carcasă glossy și vedem aici camera foto duală de pe spate ce ar urma să ne ofere opțiuni de tip bokeh

Xiaomi Mi 6 îşi continuă drumul spre lansare, pavat cu scăpări de toate formele şi formaturile. De obicei e vorba despre specificaţii şi fotografii, repetate până la refuz. Aceste imagini proaspăt apărute ne par familiare pentru că ele confirmă design-ul flagshipului, doar că o fac cu o claritate deosebită.

Xiaomi Mi 6

Apărut în GFXBenchîn ultima săptămână cu numele de cod "Sagit", terminalul are un buton Home mare şi oval care mă duce cu gândul puţin la Moto G5. Acolo se afla cu siguranţă scannerul de amprente, iar noul venit oferă şi un display cu muchii foarte înguste. În spate se află camera duală care a primit şi o scăpare asociată legată de zoom optic 5X recent.

Diagonala acestui flagship e neobişnuit de mică şi dacă Samsung a trecut la 5.8 inch pentru S8, Xiaomi rămâne la 5.15 inch şi rezoluţie Full HD. Evident, rămâne loc în portofoliu şi pentru un Xiaomi Mi 6 Plus cu ecran mare. Spatele integrează un panou din sticlă cu muchii curbate, iar coloritul e interesant aici, un fel de gri/negru lucios. Cel devreme Mi 6 debutează pe 15 aprilie, iar cel târziu la început de mai.

Procesorul Snapdragon 835 e dotarea sa cea mai sigură.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×