Xiaomi Mi CC 9 are confirmată camera selfie de 32 megapixeli; Va oferi un mod avansat de înfrumusețare

669 ori
<b>Xiaomi Mi CC 9 are confirmată camera selfie de 32 megapixeli; Va oferi un mod avansat de înfrumusețare</b>În așteptarea lansării lui Xiaomi CC9 de pe 2 iulie iată că pe web apar noi materiale teaser ce vin să confirme rând pe rând funcții sau dotări hardware ale telefonului. Prin intermediul unei asemenea imagini descoperim astăzi faptul

În așteptarea lansării lui Xiaomi Mi CC 9de pe 2 iulie iată că pe web apar noi materiale teaser ce vin să confirme rând pe rând funcții sau dotări hardware ale telefonului. Prin intermediul unei asemenea imagini descoperim astăzi faptul că smartphone-ul realizat de cea mai tânără echipă Xiaomi va sosi echipat cu o cameră selfie de 32 mpx, ceea ce era de așteptat ținând cont de aportul Meitu.

Xiaomi CC9

Telefonul va beneficia de tehnologia selfie Meitu și aflăm că pe partea software ni se va oferi și un mod avansat de înfrumusețare. De asemenea ni se promite că acest senzor frontal este capabil să "restabilească textura naturală a pielii" și va "captura frumusețea fiecărui moment".

Vom avea și numeroase filtre la pachet și din câte știm pe seama certificării TENAA, acest telefon va opta pentru un ecran AMOLED de 6.39 inch, cameră foto triplă în spate, scanner de amprente integrat în ecran și pentru un procesor octa-core. Mai sus vedeți și o mostră selfie și pe seama teaserului aflăm că numele oficial al telefonului este "Xiaomi Mi CC 9".

Lansarea este programată pe 2 iulie! 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×