Xiaomi Mi CC9 Meitu își dezvăluie capabilitățile în materie de fotografiere selfie low-light (video)

743 ori
<b>Xiaomi Mi CC9 Meitu își dezvăluie capabilitățile în materie de fotografiere selfie low-light (video)</b>Săptămâna trecută am aflat printre altele și faptul că Xiaomi Mi CC9 va avea o versiune specială branduită Meitu, telefon cu multe filtre selfie la pachet și cu o tehnologie specială de fotografiere în condiții low-light

Săptămâna trecută am aflat printre altele și faptul că Xiaomi Mi CC9 va avea o versiune specială branduită Meitu, telefon cu multe filtre selfie la pachet și cu o tehnologie specială de fotografiere în condiții low-light. În așteptarea debutului de mâine descoperim astăzi un video hands-on prin care ni se prezintă acest mod de captură chiar și atunci când nivelul de iluminare dintr-o încăpere este foarte mic.

Avem parte de o comparație cu un iPhone în cazul de față și după cum se poate observa rezultatele vorbesc de la sine. Clipul vine direct din partea celor de la Xiaomi și cu toate că rezultatul surprinde, va trebui să așteptăm recenziile pentru a ne convinge de capabilitățile acestei funcții ce se folosește de AI.

De asemenea va fi interesantă dacă și varianta standard de Xiaomi Mi CC9 va avea modul de fotografiere selfie low-light sau dacă este ceva exclusiv pentru modelul CC9 Meitu. Debutul are loc mâine și din câte am aflat, telefonul va avea o cameră foto triplă în spate, procesor Qualcomm și scanner de amprente integrat în display. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×