Xiaomi Mi CC9 Pro este certificat de TENAA și va sosi în Europa drept Mi Note 10; Primește aprobarea și Mi Watch (clonă Apple Watch)

1.893 ori
<b>Xiaomi Mi CC9 Pro este certificat de TENAA și va sosi în Europa drept Mi Note 10; Primește aprobarea și Mi Watch (clonă Apple Watch) </b>Se vorbeşte tot mai mult în ultimele ore despre Xiaomi Mi CC9 Pro, care vine de nicăieri să ne uimească cu 5 camere în spate şi un senzor de 108 megapixeli. Telefonul debutează pe 5 noiembrie şi tocmai a fost certificat de TENAA

Se vorbeşte tot mai mult în ultimele ore despre Xiaomi Mi CC9 Pro, care vine de nicăieri să ne uimească cu 5 camere în spate şi un senzor de 108 megapixeli. Telefonul debutează pe 5 noiembrie şi tocmai a fost certificat de TENAA. Alături de el a scăpat şi a fost certificat şi Xiaomi Mi Watch, purtabil leit Apple Watch. Avem detalii despre ele mai jos.

Xiaomi Mi CC9 Pro

În primul rând, sunt şanse mari ca Mi CC9 Pro să debuteze odată cu acest Mi Watch pe 5 noiembrie. Apoi am aflat recent că telefonul va sosi în Europa şi în general în afara Chinei sub numele de Xiaomi Mi Note 10. Noul handset a apărut la TENAA cu numele de cod M1910F4E şi este listat acolo cu o baterie de 5170 mAh. 

Xiaomi Mi CC9 Pro

Între timp au tot apărut şi alte scăpări, precum un test al camerei telefonului, filmat în China şi pe care îl vedeţi mai jos. Aflăm şi că Mi CC9 Pro/Mi Note 10 va avea 3 variante de RAM: 6, 8 sau 12 GB şi 3 configuraţii de memorie: 64, 128 şi 256 GB. Selling point-ul sau va fi totuşi camera de 108 megapixeli într-un setup cu 5 camere în spate. Mai avem şi zoom optic 5X pe o cameră secundară, camera ultra wide, Bokeh si Macro.

Am văzut azi şi o mostră a camerei de 108 MP. La bord se mai afla un procesor Snapdragon 730G, iar sursele mai vorbesc despre un corp la fel de compact ca la Mi CC9 cel standard: talie de 9.67 mm şi greutate de 208 grame. Mai are şi ecran OLED Full HD+ de 6.47 inch şi camera selfie de 32 MP.  

Xiaomi Mi Watch

Trecem acum la Xiaomi Mi Watch, care pare să fie o clonă de Apple Watch, judecând după imaginile apărute. Până şi cureaua din ţesătură aminteşte de variantele oferite de Apple, dar şi de rivali ca Fitbit. A se remarca faptul că partea dreaptă a ceasului are un setup identic pentru butonul Crown şi cel de sub el, faţă de Apple Watch Series 5. Parcă totuşi ceasul Xiaomi e o idee mai pătrăţos.

Xiaomi Mi Watch

Se zvoneşte că acest purtabil va fi primul de la Xiaomi cu Wear OS la bord. Mai ştim că va avea avea WiFi, GPS, NFC, un motoraş pentru vibraţii/feedback haptic şi un difuzor. Suportă şi eSIM şi va avea procesor Qualcomm Snapdragon Wear. Încă nu avem o listă clară de funcţii, diagonală, RAM sau stocare şi nici preţ. Aflăm mai multe săptămâna viitoare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×