Ceasul Moto 360 revine, cu hardware nou, design în mare neschimbat; O nouă şansă pentru Wear OS?

1.914 ori
<b>Ceasul Moto 360 revine, cu hardware nou, design în mare neschimbat; O nouă şansă pentru Wear OS?</b>Unul dintre ceasurile cu cel mai mare potenţial irosit din epoca smartwatch este Moto 360. Niciodată disponibil în cantităţi suficiente, dotat cu OS primitiv şi vândut prea scump, purtabilul a sfârşit o carieră de "ceas Nexus"

Unul dintre ceasurile cu cel mai mare potenţial irosit din epoca smartwatch este Moto 360. Niciodată disponibil în cantităţi suficiente, dotat cu OS primitiv şi vândut prea scump, purtabilul a sfârşit o carieră de "ceas Nexus" mult prea devreme. Se pare că Moto 360 e gata să revină, mai degrabă ca un remake cu hardware nou.

Moto 360 2019

Motorola tocmai a anunţat că pregăteşte un nou purtabil de acest tip, urmând să păstreze celebrul design tip "pneu de automobil". Moto 360 a fost poreclit la vremea lui "ceasul Nexus", pentru ca a împins în faţă de unul singur Wear OS. Era perioada 2014-2015, când Google abia explora zona ceasurilor inteligente. Din păcate Android wear/Wear OS nu a prins la public nici măcar cât Tizen OS, darmite Apple Watch OS.

Moto 360 2019

Revenind totuşi la noul proiect Motorola, el este mai degrabă un refresh pentru original. Designul rămâne la fel, produsul se lansează până la final de an şi aduce specificaţii proaspete. E vorba despre un procesor Snapdragon Wear 3100, 1 GB RAM şi 8 GB stocare. Vom avea şi un ecran cu suport Always On Display şi o baterie de 355 mAh cu încărcare rapidă (de la zero la 100% în doar o oră).

Moto 360 2019

Mai primim şi NFC, pentru plăți cu Google Pay şi există un mod special "Time Only", care oferă 3 zile de autonomie cu funcţionalitate minimă. Vom mai primi şi un ecran OLED de 1.2 inch (cu rezoluţie de 390 x 390 pixeli), protecţie Gorilla Glass 3, senzor de puls şi GPS. Corpul lui Moto 360 (2019) va fi fabricat din oţel inoxidabil, vom avea şi buton crown rotativ şi un buton Action. Preţul recomandat de 350 dolari e periculos de aproape de Apple Watch-uri, deci va fi o luptă dură.

Moto 360 2019

Precomenzile încep la mijloc de noiembrie pe Moto360.com. Aş vrea să spun şi că am fost mare fan al designului original Moto 360 şi doar grosimea sa era un dezavantaj pentru mine. Dacă s-a umblat la acest aspect, avem unul dintre cele mai sexy ceasuri de pe piaţă atunci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×