Reduceri și Campanii Online #365: Azi Libris, eMAG, PC Garage, Altex [...]

697 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #365: Azi Libris, eMAG, PC Garage, Altex [...]</b>Pe final de lună octombrie și totodată început de săptămână aruncăm o privire asupra ofertelor din online pentru a vă aduce un nou articol din seria "Reduceri și Campanii Online". Descoperiți în lista de mai jos cele mai proaspete

Pe final de lună octombrie și totodată început de săptămână aruncăm o privire asupra ofertelor din online pentru a vă aduce un nou articol din seria "Reduceri și Campanii Online". Descoperiți în lista de mai jos cele mai proaspete campanii organizate în online, iar la final de articol și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă!

Produsul erou al zilei:

În această săptămână cei de la Altex.ro au și reduceri pentru consolele de jocuri video, un exemplu fiind PlayStation 4 care în versiunea slim cu 1 TB stocare și 1x controller DualShock v2 se vinde pentru doar 1.349 lei. Pe deasupra, veți primi în cutie și jocul FIFA 20 care separat se vinde pentru 250-300 lei. Există și o variantă cu preț identic care în loc de FIFA 20 vă oferă următoarele 3 jocuri: Horizon Zero Dawn, Uncharted 4 și The Last of Us Remastered!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×