Xiaomi Redmi Note 8 Pro debutează pe 29 august și vine echipat cu 4 camere foto în spate; Senzor principal de 64 mpx

1.140 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 8 Pro debutează pe 29 august și vine echipat cu 4 camere foto în spate; Senzor principal de 64 mpx</b>Ultima săptămână a fost marcată și de către numeroase leak-uri ajunse în online pentru telefoanele din seria Redmi 8, printre acestea numărându-se și Redmi Note 8 Pro - cea mai atractivă variantă dintre toate

Ultima săptămână a fost marcată și de către numeroase leak-uri ajunse în online pentru telefoanele din seria Redmi 8, printre acestea numărându-se și Redmi Note 8 Pro - cea mai atractivă variantă dintre toate. După o serie de fotografii hands-on în care admiram dispozitivul și după ce am aflat câteva dintre posibilele dotări, iată că astăzi vine și confirmarea debutului - pe 29 august în China.

Redmi Note 8 Pro

Confirmarea vine prin intermediul imaginii teaser pe care o puteți vedea mai sus și de această dată privim direct asupra device-ului și nu a unei schițe precum se întâmpla în cazul teaser-ului de ieri. Pe seama acelei imagini credeam că telefonul va sosi echipat cu o cameră foto triplă în spate, dar iată că în realitate este vorba despre un setup quad-camera.

Avem 3 camere plasate vertical și un scanner de amprente chiar sub (parte din același modul), iar în dreapta sa bliț-ul LED și cel de-al 4-lea senzor foto. Un detaliu și mai picant dezvăluit astăzi este acela că în setup-ul foto de față vom găsi un senzor foto principal de64 megapixeli- fiind astfel primul telefon de pe piață cu un asemenea senzor la pachet.

În acest teaser putem admira și coloritul device-ului, fiind vehiculat un look similar cu cel întâlnit pe Redmi K20. Așteptăm acum lansarea și detalii despre dotările hardware.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×