Xiaomi Mi MIX 2 ar urma să aibă un screen to body ratio de 93%

3.363 ori
<b>Xiaomi Mi MIX 2 ar urma să aibă un screen to body ratio de 93%</b>Xiaomi Mi MIX a adus la un alt nivel ideea de ecran edge to edge şi pentru că au trecut deja câteva luni bune de la debutul sau, ne gândim şi la succesor. Recent am aflat că designerul Philippe Starck lucrează la Mi MIX 2, iar azi avem şi câteva detalii..

Xiaomi Mi MIX a adus la un alt nivel ideea de ecran edge to edge şi pentru că au trecut deja câteva luni bune de la debutul sau, ne gândim şi la succesor. Recent am aflat că designerul Philippe Starck lucrează la Mi MIX 2, iar azi avem şi câteva detalii despre ecran.

Aparent noul smartphone ar urma să vină cu un display cu screen to body ratio de 93%. E drept că aceasta e promisiunea la nivel teoretic din partea companiei, pentru că şi primul Mi MIX teoretic oferea un ratio de 91.3%. În realitate, la măsurători ulterioare procentul e mai degrabă de 84.16%, ceea ce nu îl face totuşi mai puţin impresionant. În acest ritm se va ajunge şi la renunţarea la camera selfie cumva, nemaifiind loc pentru ea, nici măcar pe muchia de jos.

Văzând şi abordarea LG G6, care a ajuns la 80% coeficient ecran versus corp şi teaserele şi scăpările Samsung ce prezintă un S8 cu muchii foarte înguste, acesta e trendul spre care se tinde în ziua de azi. Revenind la Xiaomi Mi MIX 2, asemenea predecesorului, el ar urma să ofere o versiune cu corp din ceramică şi va avea şi cel mai bun procesor Snapdragon al momentului.

Să sperăm că s-a umblat şi la cameră, un punct slab pe primul Mi MIX.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×