Xiaomi şi Philippe Starck lucrează la Xiaomi Mi MIX 2, conform CEO-ului Xiaomi, Lei Jun

1.511 ori
<b>Xiaomi şi Philippe Starck lucrează la Xiaomi Mi MIX 2, conform CEO-ului Xiaomi, Lei Jun</b>Potrivit CEO-ului Xiaomi, Lei Jun, se pare că firma chineză lucrează în acest moment împreună cu Philippe Starck la noul smartphone Xiaomi Mi Mix 2 - telefon care cu siguranță va păstra display-ul edge-to-edge, dar poate într-o altă configurație de

De departe cel mai arătos telefon din 2016, Xiaomi Mi MIX a stârnit pasiuni mari anul trecut şi aşteptăm cu nerăbdare şi succesorul său. Aşa numitul Xiaomi Mi MIX 2 a primit o confirmare azi, astfel că aflăm că el va primi aportul lui Philippe Starck, designer francez cunoscut pentru creaţii arhitecturale şi de mobilier, dar şi pentru implicarea în realizarea lui Mi MIX 1.

Trebuie remarcat că Xiaomi vine după un an bun la capitolul design, modele că Mi 5 sau Mi Note 2 arătând la rândul lor foarte bine. Luna trecută la CES 2017 vedeam şi varianta albă a lui Mi MIX, apreciată de public. Corpul din ceramică, ecranul cu muchii ultra înguste şi felul în care reflectă spatele lumina sunt toate motive ca handsetul să fie considerat o operă de artă.

Xiaomi Mi Mix 2

Din păcate Mi MIX a fost şi greu de găsit şi produs în cantităţi limitate, ceea ce l-a făcut şi mai dorit. Cât despre Mi MIX 2, în afară de confirmarea implicării lui Starck nu avem alte detalii. Ne aşteptăm totuşi din nou la un ecran îngust, o diagonală mare şi cel mai nou procesor Snapdragon la interior. Probabil să nu avem din nou earpiece, înlocuit de un sistem pe bază de vibraţii şi camera frontală va fi mutată. E posibil ca Xiaomi sa opteze pentru un alt material decat ceramica, incurajând o producție mai amplă.

Mai avem ceva de aşteptat, pentru că Mi MIX 2 are toate şansele să se lanseze în a doua jumătate a acestui an. Philippe Starck are în portofoliu clădiri de birouri cu decoraţiuni în formă de flăcări aurii, jucării, sticle de parfum şi chiar designul pastelor Panzani. A creat şi vehicule, yachturi, avioane şi motociclete, cu o abordare minimalistă şi cu foarte multe linii drepte în structurile sale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×