MWC 2017: Alcatel A5 LED hands-on - telefonul disco are un spate "de petrecere" (Video)

1.322 ori
<b>MWC 2017: Alcatel A5 LED hands-on - telefonul disco are un spate "de petrecere" (Video)</b>Alcatel ne promitea încă din invitaţia pentru presă că va aduce un telefon cu un spate inedit. El s-a concretizat sub forma lui Alcatel A5 LED, care poate primi un capac spate cu LED-uri colorate, ce se aprind pentru a se sincroniza cu muzica.

Alcatel ne promitea încă din invitaţia pentru presă că va aduce un telefon cu un spate inedit. El s-a concretizat sub forma lui Alcatel A5 LED, care poate primi un capac spate cu LED-uri colorate, ce se aprind pentru a se sincroniza cu muzica. Am aruncat o privire asupra sa în clipul hands on de mai jos.

La bază este un telefon entry level, cu procesor Mediatek MT6753 şi 2 GB RAM. Pe lângă capacul spate "disco", cu LED-urile care se aprind cu diferite modele luminoase, putem ataşa şi alte capace, inclusiv unul cu baterie externă. Sistemul aminteşte de Moto Z, dar într-o variantă mai light. Aranjamentul LED-urilor este de 4x9 (LED-uri RGB) şi puteţi să le setaţi şi pentru a afişa notificări sau pentru a oferi efecte dinamice fistichii.

În cazul în care vă întrebaţi, capacele spate se ataşează prin clipsuri din plastic pe acest model şi nu pini şi magnetism ca pe Moto Z. Printre "module" se numără şi unul cu difuzor extra puternic şi kickstand. Telefonul aduce şi o baterie de 2.800 mAh, 16 GB stocare şi un ecran LCD de 5.2 inch. Ideal pentru cei care care merg în cluburi datorită luminiţelor fistichii.

Prezentare Alcatel A5 LED

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×