MWC 2017: Alcatel U5 hands-on - acesta e probabil cel mai low-end de la MWC şi nu avem nici o problemă cu asta! (Video)

1.869 ori
<b>MWC 2017: Alcatel U5 hands-on - acesta e probabil cel mai low-end de la MWC şi nu avem nici o problemă cu asta! (Video)</b>E uşor de zis care e cel mai high end model de la MWC 2017, Vernee Apollo 2 cu ai săi 8 GB RAM. La celălalt capăt al spectrului, la o privire rapidă cred că Alcatel U5 este smartphone-ul Android cu cele mai modeste dotări prezentat în Barcelona.

E uşor de zis care e cel mai de top model de la MWC 2017, Vernee Apollo 2 cu ai săi 8 GB RAM. La celălalt capăt al spectrului, la o privire rapidă cred că Alcatel U5 este smartphone-ul Android cu cele mai modeste dotări prezentat în Barcelona. Şi nu avem nici o problemă cu asta, pentru că zona low end e foarte importantă. Aruncăm o privire via hands on asupra terminalului mai jos.

Terminalul entry level are acea textură punctată a spatelui văzut şi pe Alcatel A3 şi are un corp fabricat preponderent din policarbonat. Dotările acestui model par desprinse din hardware-ul anului 2014 sau chiar 2013, incluzând 1 GB RAM, procesor quad core MediaTek MT6737M sau ecranul de 5 inch cu rezoluţie de 854 x 480 pixeli. Camera principală este de 5 MP şi singurul aspect care iese în evidenţă aici e faptul că primim blitz pentru camera selfie de 2 MP.

Nu strică nici faptul că există suport 4G LTE aici. Ca OS avem Android 6.0 Marshmallow, iar la bord se află 8 GB stocare. Bateria are capacitate de 2.050 mAh şi suntem siguri că telefonul va avea preţ accesibil, sigur sub 100 de euro, poate chiar sub 80 de euro, cine ştie. Nu vă aşteptaţi la o actualizare la Nougat prea curând totuşi...

Prezentare Alcatel U5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×