Xiaomi Redmi Note 5A este anunțat în China; phablet de buget cu display HD de 5.5 inch

1.562 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5A este anunțat în China; phablet de buget cu display HD de 5.5 inch</b>Astăzi a devenit oficial și smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 5A, terminal din zona de buget ce vine la un preț foarte bun și cu dotări atractive. Vorbim despre un handset echipat cu display HD de 5.5 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 425

Așa cum am aflat anterior, pe data de 21 august avea să se întâmple și lansarea lui Xiaomi Redmi Note 5A - lucru ce s-a înfăptuit cu doar câteva momente în urmă. Acesta este un phablet de buget ce se prezintă chiar bine la nivel de specificații și design, fiind continuată linia de modele accesibile din seria Redmi Note. În rândurile următoare aveți întreaga listă de dotări hardware și vedeți și imagini cu noul dispozitiv!

c

În primul rând aflați că telefonul sosește în două versiuni, cea Standard și cea numită High End. Aceasta din urmă aduce un display HD de 5.5 inch cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli și luminozitate de 450 unități nits, ecran deasupra căruia avem aplicat un strat de sticlă 2.5D curbată spre margini. Se oferă procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 435 la interior, soluția grafică Adreno 505 și cei interesați pot opta pentru variantele cu 3 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 4 GB RAM + 64 GB stocare.

Xiaomi Redmi Note 5a

Xiaomi Redmi Note 5A sosește cu slot microSD dedicat pe lângă cele 2 nano-SIM, cu o cameră foto principală de 13 megapixeli ce dispune de tehnologie PDAF și deschidere f/2.2 și cu un senzor selfie de 16 megapixeli ce aduce o diafragmă f/2.0 și lentile wide la 76.4 grade. Avem și suport 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, un scanner de amprente plasat în spate și o baterie de 3080 mAh.

Xiaomi Redmi Note 5a

Telefonul măsoară 7.7 mm în grosime, cântărește 153 grame și vine pe auriu, roz, respectiv gri. Prețul este de 135 dolari pentru modelul cu 3 GB RAM, în vreme ce varianta cu 4 GB RAM încă nu are prețul făcut public. Cât despre modelul Standard, acesta aduce tot un display HD de 5.5 inch, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/2.2, un senzor selfie de 5 megapixeli și 2 GB RAM + 16 GB stocare.

Oferă procesorul Snapdragon 425 la interior și restul dotărilor sunt identice cu cele ale versiunii High End, cu excepția scanner-ului de amprente care aici este eliminat pentru reducerea costurilor. Prețul său este de 105 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×