Xiaomi prezintă Mi Note 3, un phablet echipat cu 6 GB RAM, procesor Snapdragon 660 și cameră duală

1.976 ori
<b>Xiaomi prezintă Mi Note 3, un phablet echipat cu 6 GB RAM, procesor Snapdragon 660 și cameră duală</b>Odată cu prezentarea lui Xiaomi Mi Mix 2, firma chineză a dezvăluit și phablet-ul Mi Note 3 - terminal ce copiază design-ul flagship-ului Mi 6 și totodată câteva dintre dotările hardware. Descoperim că avem fix aceeași cameră duală regăsită pe

Evenimentul Xiaomi de astăzi ne-a adus și lansarea lui Mi Note 3, un phablet ce se dorește a fi un soi de Xiaomi Mi 6 Plus grație diagonalei mai generoase. Asta înseamnă că mare parte dintre dotările sale hardware vor fi similare flagship-ului Mi 6 și că design-ul va fi identic. Primim același corp premium cu ramă din metal și spate din sticlă curbată spre margini, iar în față un panou frontal cu muchii laterale foarte înguste în jurul ecranului.

Xiaomi Mi Note 3

Printre specificațiile sale hardware avem un display Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 și 6 GB de RAM. Spațiul intern de stocare este de 64 sau 128 GB în funcție de varianta pentru care veți putea opta și la interior beneficiem de o baterie de 3500 mAh ce oferă suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0. 

Xiaomi Mi Note 3

În partea din spate regăsim o cameră duală identică cu cea de pe Xiaomi Mi 6, modul compus din doi senzori de 12 megapixeli ce oferă funcții bokeh și zoom optic 2x. Pentru selfie-uri avem o cameră de 16 megapixeli și un lucru interesant aici este prezența unor difuzoare stereo. Mai primim certificare pentru rezistența la stropire cu apă, slot dual-SIM și un port USB Type-C reversibil în partea de jos.

Xiaomi Mi Note 3 oferă și scanner de amprente integrat în butonul home, iar pentru moment doar două variante de culoare sunt disponibile: albastru, respectiv negru. Prețurile pentru fiecare model în parte le puteți vedea mai jos:

  • 6 GB RAM + 64 GB stocare (negru) - 318 euro
  • 6 GB RAM + 128 GB stocare (negru) - 369 euro 
  • 6 GB RAM + 128 GB stocare (albastru) - 382 euro
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×