Xiaomi Mi Mix 2 primește un teaser video; avem într-adevăr un smartphone mai compact decât predecesorul

1.131 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2 primește un teaser video; avem într-adevăr un smartphone mai compact decât predecesorul</b>Cu doar câteva zile rămase până la debutul din data de 11 septembrie, smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 2 primește un teaser video interesant. Clipul pe care îl vedeți mai jos scoate la iveală faptul că telefonul va fi cu mult mai compact decât predecesorul

Au mai rămas doar 3 zile până la evenimentul de lansare al lui Xiaomi Mi Mix 2, telefon care aparent va oferi o diagonală de 6 inch - fiind astfel cu mult mai compact decât predecesorul său ce sosea cu display de 6.44 inch și aspect 17:9 al imaginii. Faptul că handset-ul va fi într-adevăr mai compact ne este dezvăluit astăzi prin intermediul unui teaser video pe care îl puteți vedea mai jos, ce-i drept material nu tocmai calitativ.

Se face trecerea printre cadre foarte rapid, dar cu ajutorul funcției de redare la o viteză redusă reușim să descoperim că de această dată telefonul va oferi o cameră foto plasată în colț pe spatele carcasei și nu central ca la prima variantă. Acest panou spate este unul ușor curbat spre margini și sunt șanse mari să fie unul realizat din sticlă sau ceramică.

Dotările vor fi reprezentate de către un display de 6 inch cu raport 18:9 și rezoluție Quad HD+, de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și de către 4 sau 6 GB RAM. Vom avea 64 sau 128 GB de stocare flash și nu ar fi exclus ca din ecuație să dispară scanner-ul de amprente. Aflăm datele ecuației pe 11 septembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×