Xiaomi Mi Mix 2 primește un nou teaser și vedem o protecție pentru ecranul ce va ocupa 91,3% din suprafața panoului frontal!

1.079 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2 primește un nou teaser și vedem o protecție pentru ecranul ce va ocupa 91,3% din suprafața panoului frontal! </b>Cu 10 zile rămase până la debutul oficial iată că smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 2 primește un nou teaser ce ne prezintă terminalul din partea frontală. Aflăm cu această ocazie că raportul screen to body va fi de 91,3%, adică cu mult peste ce modele

Ținem pasul și cu teaserele lui Xiaomi Mi Mix 2, un telefon ce se va lansa oficial pe data de 11 septembrie în cadrul unui eveniment din China. Am văzut deja un material oficial din partea companiei acum câteva zile iar astăzi pe platforma Weibo cei de la China Unicom ne mai oferă un teaser. Aici remarcăm partea din față a terminalului și aflăm că ecranul ar urma să ocupe 91,3% din suprafața panoului frontal.

Xiaomi Mi Mix 2

Este un procent inedit și pentru a avea o comparație la dispoziție aflați că recent lansatul Samsung Galaxy Note 8 are un ecran ce ocupă 83,2% din suprafața panoului frontal și că LG V30 are un ecran ce se întinde pe 81,2% din panoul frontal. Acest raport este chiar mai generos decât cel al lui Sharp Aquos S2 (87.5%) și avem aproape un telefon edge-to-edge.

Xiaomi Mi Mix 2

Vedem și fotografia de mai sus în care se afișează o protecție pentru ecranul telefonului și descoperim pe seama altui leak câteva dintre dotări. Se pare că este vorba despre un display de 6.2 inch cu rezoluție de 2960 x 1440 pixel, de o baterie generoasă de 4400 mAh și despre 256 GB spațiu de stocare flash! 

Xiaomi Mi Mix 2

Este menționat aici și procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 836, camera foto principală de 20 megapixeli și prezența lui Android 8.0 Oreo la bord. Prețurile nu vor fi chiar accesibile pentru acest device și rămâne de văzut dacă disponibilitatea sa va fi tot una limitată precum s-a întâmplat anul trecut la debutul lui Mi Mix.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×