Huawei Mate 10 primeşte primul teaser video: o compilaţie spectaculoasă de realizări marca Leica

2.011 ori
<b>Huawei Mate 10 primeşte primul teaser video: o compilaţie spectaculoasă de realizări marca Leica</b>Deși lansarea sa va avea loc abia pe data de 16 octombrie, adică peste aproximativ 2 luni, iată că Huawei Mate 10 începe a beneficia de teasere oficiale. Vedem astăzi unul de tip clip video care la prima vedere pare a fi o compilație spectaculoasă

În actuala avalanşa de teasere pentru IFA 2017, LG V30 şi Galaxy Note 8 s-a strecurat şi un alt terminal azi. E vorba despre Huawei Mate 10, care tocmai a primit primul său teaser video, unul destul de generos de altfel, pe care îl disecăm mai jos.

Teaserul vine de la Huawei Mobile Germany, de aceea şi este în limba germană. Pune mare accent pe tehnologia Leica şi pe capturile pe care le poate realiza nouă cameră duală. Judecând după ceea ce vedem în clip vom primi tot un combo de senzor color de 12 MP cu unul monocrom de 20 MP, ca la Huawei Mate 9. Observăm o serie de cadre cu nuanţe spectaculoase,  focalizare fantastică şi efecte Bokeh şi Portrait.

Pe lângă dotările la nivel optic, ne aşteptăm ca Huawei Mate 10 să inaugureze procesorul octa core HiSilicon Kirin 970 şi să aducă pentru prima oară pentru Huawei un ecran Quad HD "EntireView", cu muchii foarte subţiri. Aşteptăm şi o diagonală de 6 inch, o baterie generoasă, 6 sau 8 GB RAM şi stocare de 64, 128 sau chiar 256 GB. Debutul noului terminal va avea loc la Munchen pe 16 octombrie şi cu puţin noroc vedem Android O la bord şi un nou EMUI aplicat peste.

Am văzut recent şi randări ale phabletului, care s-au dovedit a fi de fapt creaţii conceptuale ale unui designer doar. Acesta e doar începutul a ceea ce sunt sigur că va fi o avalanşă de scăpări. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×