Xiaomi Mi 5x primește un teaser video înaintea lansării de pe 26 iulie

846 ori
<b>Xiaomi Mi 5x primește un teaser video înaintea lansării de pe 26 iulie</b>Ne mai despart doar două zile până la debutul lui Xiaomi Mi 5x, un terminal din zona de buget ce va sosi echipat cu cameră duală la bord. Acest handset a mai avut parte de leak-uri anterior, iar astăzi vedem un teaser video oficial în care ne sunt

Pentru data de 26 iulie cei de la Xiaomi pregătesc și debutul smartphone-ului mid-range intitulat Xiaomi Mi 5x, telefon pe care l-am mai văzut într-o serie de leak-uri anterioare. Astăzi este momentul să privim asupra unui teaser video oficial, unul ce ne confirmă faptul că noul smartphone va fi disponibil inițial în cel puțin 3 variante de culoare, acestea fiind auriu, roz și totodată negru.

Xiaomi Mi 5x

Ne este prezentată încă o dată camera duală din spate și clipul face aluzie la faptul că avem în cazul de față un handset destinat publicului tânăr. Pe lângă acest modul vom regăsi în partea din spate și un bliț dual-tone, respectiv un scanner de amprente poziționat într-o zonă ușor de accesat cu degetul.

La ultima verificare am aflat că Xiaomi Mi 5x ar trebui să sosească într-o variantă standard cu procesor Snapdragon 625 + 4 GB RAM + 32 GB de stocare la un preț de 222 dolari și într-o versiune premium echipată cu 6 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare și cu un procesor Qualcomm Snapdragon 660, aceasta urmând a purta un preț de 295 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×