Xiaomi Mi Mix 3 scapă într-o nouă fotografie, cu buton dedicat pentru asistentul Xiao AI

2.790 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 3 scapă într-o nouă fotografie, cu buton dedicat pentru asistentul Xiao AI</b>Greu de crezut că Xiaomi Mi Mix 3 nu s-a lansat oficial încă, la cât de des a scăpat pe web în ultimul an. Terminalul apare astăzi din nou, într-o fotografie hands-on, în care îi vedem pe lângă cameră glisantă şi un buton dedicat pentru asistentul Xiao AI

Greu de crezut că Xiaomi Mi Mix 3 nu s-a lansat oficial încă, la cât de des a scăpat pe web în ultimul an. Terminalul apare astăzi din nou, într-o fotografie hands-on, în care îi vedem pe lângă cameră glisantă şi un buton dedicat pentru asistentul Xiao AI.

Xiaomi a lansat în ultimul an atât un Mi Mix 2, cât şi un Mi Mix 2S, dar succesorul Mi Mix 3 se lăsă aşteptat. Terminalul cel nou va împrumuta elemente de design de la telefoanele Oppo Find X şi Vivo NEX. Sperăm totuşi că porţiunea glisantă cu camera să nu îi crească fragilitatea, mai ales că Xiaomi-urile nu au fost chiar cele mai rezistente la testele lui JerryRigEverything.

Zvonurile afirmă că Xiaomi pregăteşte pentru 2018 lansarea unui telefon cunoscut ca Mi LEX, pe lângă Mi Mix 3. Acesta din urmă va avea un buton dedicat pentru Xiao AI, asistent virtual al companiei chineze. Butonul declanşează asistentul, aşa cum am văzut cu Bixby pe Galaxy S-uri şi Note-uri, sau cu cele mai noi telefoane LG şi butonul pentru Google Assistant.

Xiaomi are de gând să şi lase utilizatorii să personalizeze funcţiile butonului. Mi Mix 3 este aşteptat cu un ecran AMOLED Quad HD+ de 6.4 inch şi ar putea chiar renunţa la celebrul decupaj. Va avea 8 GB RAM, procesor Snapdragon 845 şi o cameră duala de 12 MP + 12 MP cu AI, plus o cameră selfie de 20 MP. Este împrumutat şi mecanismul de scanare facială 3D de la Xiaomi Mi 8 şi de această dată avem Android Pie la bord.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×